sunnuntaina, helmikuuta 03, 2013

Uusi, terveellinen elämä

Jep, täällä on nyt päätetty aloittaa terveellinen elämä! Vihdoin. Sehän oli tarkotus aloittaa heti tänne päästyä, mutta... Ku on ollu kaikkee uutta ja ihmeellistä maistettavaa, nii eihän siitä mitään tullu. +Meidän motto on ollu, että "me ollaan LOMALLA, sillon ei mietitä syömisiä". JA PYH, joku roti! Eri asia jollain parin viikon lomalla, mut nyt ku loma on näin pitkä nii pakko se on vähän miettiä.

Eilen alotettiin meidän terveellinen elämä parin tunnin aamulenkillä. Niiiin ihana tunne päästä pitkästä aikaa juoksemaan oikeen kunnolla! Ja oli onneks aika pilvinen päivä niin ei läkähdytty.

Oon miettiny et harrastaakohan nää paikalliset minkäänlaista liikuntaa? Ku niillä on niin raskaat työt, niin tuskinpa jää kauheesti aikaa urheilla. Näytti olevan niin kauheen ihmeissään et joku täällä lenkkeilee, ja tien viertä ku mentiin nii mopot ja bussit tööttäilee et tarvitaanko kyytiä. Juoksuvaatteet päällä ja vesipullot kädessä - näytetäänkö me siltä että halutaan kyyti? :D Mut ihan hauska aiheuttaa hämmennystä.

Ruokavaliota nyt ei kauheesti jakseta miettiä. Enemmän vaan hedelmiä ja vihanneksia, eikä mitään kauheita mätöstelyitä (kuten esim. se buffet), niin hyvä tulee. Hedelmistä varmaan pakko tehä myöhemmin joku erillinen postaus, on löytyny vaik mitä uusii herkkuja :P

Sit, tää ei nyt liity terveelliseen elämään millään tavalla. Mut ostin kaupasta yks päivä tämmöstä Beauty Drinkiä ku oli niin söpö pullo. Juoma sisältää kollageenia ja on kai sit hyväks iholle =kaunistaa. No, tuskinpa tässä mitään ihmeitä tapahtuu mut on se tosi hyvää ainakin!

Et semmosta tänne. Mä oon muuten keksiny taas uusia suunnitelmia pääni menoks, kerron niistä sit myöhemmin!

Sa-wat-dii khâ, eli näkemiin! ;)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti