maanantaina, helmikuuta 04, 2013

Päivän haaste: Kuinka rikkoa kookospähkinä


Ostin yks päivä kaupasta jos jonkinnäköstä hedelmää ja muuta mitä en oo ennen syönyt. Ostin myös kookospähkinän, eikä missään vaiheessa käynyt ees harkinnassa et millähän meinasin sen saada auki. Hommaa oli jo kaupassa vähän alustettu, ja osa kuoresta leikattu pois.

Aattelin et siitä vaan vähäsen veitsellä huiskautan ja se on siinä. Hahah, ei ihan :D Puol tuntia sen kanssa ähkin ja kävin välillä googlettamassa neuvojakin (ihmiset on käyttäny työvälineinä veistä, vasaraa, talttaa, ruuvimeisseliä, korkkiruuvia, machetea? jne.) Yritin ettiä täält talosta jotain apuvälineitä, tuloksetta, joten jatkoin veitsen kanssa.

Aikanaan sit sain siihen kolon. Voi sitä riemua! Siemailin pillillä kookosmehut/-maidot/-vedet, mitkä lie, sieltä. Sen jälkeen piti hakata kuorta vähän lisää et sain lusikan sisään ja syötyä noin puolet hedelmälihasta. Sit meni hermo siihen näpertämiseen ja loput roskiin. Ei siis sujunut ihan niinku opaskirjoissa, mut keinonsa kullakin. :D

Tsadam! Nannaa oli!

2 kommenttia:

  1. Yks tyyppi siel Thaimaas avas meille sen nii käytti kyl aika ronskisti voimaa et sai auki. Yllätyin kyl niin ku on tosi hyvää se mehu ja sisältöki. Plus vielä terveellistä. :) Ihana toi kuva! Kunnon lomailufiiliksellä. :)

    VastaaPoista
  2. Joo tossa saa kyllä käyttää sitä voimaa ja kunnolla! Oli kyl ihan eri makusta ku kuvittelin, mutta hyvää silti! Ja parasta just et on niin terveellistä viel. Kiitos! :))

    VastaaPoista