torstaina, helmikuuta 28, 2013

Viikon kuulumiset

Hei taas pitkästä aikaa! Nää kirjotusvälit näyttää vaan venyvän ja venyvän. Nyt se johtu ihan siitä, ettei mulla ollu konetta vähään aikaan ja kännykällä ei jostain syystä onnistu päivityksen kirjoittaminen. Hö.

On oltu nyt siis vaan Phuketissa. Sunnuntaina jätettiin meidän tavarat tavarat tänne guesthouseen säilöön  ja lähettiin bussilla Surat Thanin kautta Koh Samuin ja Phanganin saarille. Ja äsken saavuttiin takas Phuketiin. Tän guesthousen pitäjä oli eilen laittanu Minnalle pitkän hätäviestin sähköpostilla et ne on täällä vaimon kanssa tosi huolissaan ku meistä ei kuulu mitään, ja jos ei vastata tähän viestiin 12h sisällä niin ne soittaa poliisille ja tekee katoamisilmoituksen, ja moneen kertaan toisteli että toivottavasti meille ei oo käyny mitään ja ne on niin huolissaan ku meistä ei kuulu. Vaikka me siis lähtiessä sovittiin et jätetään tavarat tähän ja lähdetään johonki suuntaan pariks päiväksi ja tullaan torstai-iltana takaisin. En tiedä mistä se moisen hädän sai kehitettyä, mut ihanaa ku joku noin huolehtii. Meidän thaikkuisä :) Täällä se odotti kädet puuskassa muka vihaisena äsken ku tultiin takasin, ja nyt se on niin helpottunut ja yhtä hymyä vaan ku lapset on taas kotona.

Huomenna käydään uusimassa viisumit ja sit lähetään näillä näkymin Phi Phi-saaria kohti. Oijoi en malta oottaa, siel on varmaan niiiiin kaunista!

Tänään ois sitten tasan 3 viikkoa reissuu jäljellä. En voi tajuta, kuinka aika kuluu näin nopeesti! Fiilikset on nyt ne, että tavallaan harmistuttaa lähtee täältä, mut toisaalta ihanaa palata Suomeen. Fiftyfifty. En ois voinu kuvitellakaan ikävöiväni yhtään Suomea, mut kyllä se vaan näin menee. Siel on kuitenki suurin osa kavereista ja perhe, pystyy puhumaan niin et kaikki ymmärtää, ei tarvi raahata matkalaukkuja ja miettiä seuraavaa kaupunkia ja yöpaikkaa joka päivä uudestaan. Perusasioissa pääsee helpommalla ja saa vähän pysyvyyttä ja toivottavasti jotain rutiinejakin taas elämään. Ja lisäks mulla on nyt tän reissun aikana tullu niin paljon uusia suunnitelmia ja muutoksia, joita aion tehä, niin haluun nähä miten kaikki käytännössä toimii tai toimiiko.

Enpäs lisääkkään tähän nyt mitään kuvia (paitsi yhen palmukuvan, koska niitä ei oo koskaan liikaa). Laitan niitä facebookkiin ja koitan ihan oikeesti saada pian kirjoteltuu sinne rantapalloon! :D Mul on vaan tullu kauheet paineet ku aika loppuu, ettei sais tuhlata sitä ylimääräseen koneella istuskeluun.

Mut nyt alkaa väsy painaa + nään tyynylläni tepastelevan muurahaisia, joten täytyy ryhtyy toimenpiteisiin. Näihin tunnelmiin siis. Alla palmukuva. :D Good night!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti