torstaina, tammikuuta 31, 2013

Polttaa

Voisin pitkästä aikaa kirjotella tännekin kuulumisia. Oli kuulkaa aikamoinen homma väsätä toi uus blogi, opetella käyttämään Wordpressiä ja kirjottaa kaikki tähänastiset kuulumiset - kahdella kielellä. Yritin vielä kirjottaa kaiken vähän yksityiskohtaisemmin ku tänne. Mut nyt alkaa olla homma melkeen loppusuoralla! ;)

Viime päivät tääl on ollu vähän sateista. Tiistaina oli ihan hullu myrsky jo aamusta alkaen, ei kauheesti mitään ihmeellistä tehty. Linda+muut tuli tänne ja illal koksan jälkeen mentiin koko konkkaronkka syömään Backyard Steakiin. Oijoi mikä ihana paikka, semmonen buffet-ravintola. Siel oli vaikka mitä kaikkee: salaatteja, susheja, pihvejä, vartaita, kaiken maailman lisukkeita, jälkkäreitä ymymymym... Oltiin niin ähkynä ku päästiin sieltä vihdoin pois! Siitä mentiin heidän hotellille viel jatkamaan iltaa.

Eilen oli vähän pilvistä, mut lähettiin silti rantsuun ottaa aurinkoo. Mentiin muuten vähän eri paikkaan ku yleensä, ja oli sekä rantatuolit että ruoat puolet halvempia ku meijän aikasemmassa spotissa. Kannattaa näköjään noissaki olla vähän tarkempi jatkossa! Lähettiin sieltä Swensen'sin kautta kävelemään kotia kohti. (Kai pistitte merkille että KÄVELEMÄÄN. Oltiin muuten aika poikki sen lenkin jälkeen!) Kattokaa nyt tota jätskiannosta, namnamnam! Ehkä se lenkki oli ihan hyvästä x)



Tänään onneks aurinko paahto koko päivän ja saatiin otettuu arskaa oikeen kunnolla. Päätin, että minähän en enää mitään aurinkorasvoja tarvi, kyllä se iho on jo aurinkoon tottunu. Joten läträsin vaan kookosöljyä ja vettä vuorotellen. :D Ei tainnu olla kauheen hyvä idea, nyt on naama ihan punainen ja muualta punertava. Mut kunhan ei ala kesimään niin kaikki hyvin!

Me suunnataan koht iltamarkkinoita kohti. Hyvää päivänjatkoo sinne :)

4 kommenttia:

  1. Jansbe!! Rasvaa tarviit koko loman ajan! Kyllä silti ruskettuu hyvin mut terveellisemmin <3 terveisin: Janita :))))

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ihhihii ku ei malttais! x) mut joojoo kyl mä tästä lähtien! Ihanaa ku toinen siellä huolehtii<3

      Poista
  2. Oiku tuli herkkuhimo! :D Ihania noi annokset.

    VastaaPoista