torstaina, tammikuuta 10, 2013

Bangkok

Moikkamooi!

Pahoittelen jo heti alkuunsa tekstin sekavuutta! Oon niin hirveen innoissaan, että paikallaan istuminen ja kirjoittaminen tuntuu jotenkin extravaikeelta, mut yritän nyt keskittyy ja kirjoittaa edes melkein ymmärrettävää suomen kieltä!

Saatiin Amsterdamissa Starbucksia pitkästä aikaa
Minna siemailee
Lennot oli niiiiiiiiiiiiiin pitkät, itse lennot kesti yli 22h ja siihen päälle vielä muutaman tunnin vaihdot Amsterdamissa ja Kantonissa. Mutta nyt ollaan täällä Bangkokin syövereissä oltu jo pari päivää. Ihan mahtava kaupunki, ei voi muuta sanoa! Eilen iltapäivällä päästiin hotellille, nukuttiin muutama tunti ja sit noin tunnin verran seikkailtiin ja lopulta löydettiin tiemme ostoskeskukseen. Käytiin syömässä ja ostettiin vähän pikkukrääsää ja sit keskus menikin jo kiinni ja tultiin takas nukkumaan.

Eka ilta Bangkokissa
Ikkunanäkymää

Tänään herättiin sitten virkeänä uuteen päivään ja lähdettiin heti aamusta shoppailemaan Paradise Parkiin. Päästiin bussilla noin puoleenväliin, kunnes todettiin et ollaan varmaan jo lähellä ja hypättiin pois.. Siinä sit aikamme käveltiin jonkun motarin viertä ja eksyttiin jonnekin syrjäkujalle. Aikamme käveltiin siellä metikössä likaisen joen viertä, kuulu kaikkee epämääräistä örinää ja lopuks bongattiin kuollut koira kellumassa joessa. Nyt oli aika kääntyy takas motarille ja ottaa taksi! Päästiin perille ja koko päivähän siinä meni shoppaillessa, iltakymmeneltä oltiin hotellilla.



Unohtu ottaa aamiaiskuva ennen syömistä..se oli sandwich :D
Lounaaksi nimensä veroinen SPICY pasta, pääs ihan oikee itku

Syrjäkuja.

Aiheeseen shoppailu: VOI SITÄ TAVARAN MÄÄRÄÄ! Miten voi maailmassa ees olla niin paljon vaatteita, kenkiä, krääsää..kaikkea! Käännät pään mihin suuntaan tahansa, niin siellä on jotain mikä on pakko saada, ja lähestulkoon ilmaiseksi. Noh, tässä on tulos...

päivän shoppailut

Iltaherkkuja
Pahoittelen, jos kuvat on ihan väärässä järjestyksessä tai muuten hassusti, tässä miniläppärissä näyttää ihan hyvältä. :P

Mutta siinä oli vähän kuulumisia täältä päin maailmaa! Kirjoittelen myöhemmin Bangkokista kaupunkina vähän enemmän. Nyt vois alkaa painumaan pehkuihin. Täällä on kello jo 1.20, eli 5h Suomen aikaa edellä. Hyvää yötä ja terveisiä kaikille sinne kotiin päin (myös Minnalta) <3
-Janina

4 kommenttia:

  1. meinas mennä vesi henkeen ku repesin ton kuolleen koiran kohalla xD ei oo sinänsä mikään hauska juttu mutta itekki tuli aika montakertaa järkytyttyä ku olin reissun päällä ku niitä kuolleita sessuja oli ku sieniä sateella aina :( ni tiiän hyvin sen tuntee. Minnalle semmoset terkut et jos pystyy ni nappais mulle jonku kivan (tai pari x) ) liehukaula-aukkosen paian mulle lyhyt ja pitkähihasena jos mahollista ni korvaan vaivan sit jotenkin minnan mieleisellä tavalla kuten valkosuklaavadelmajuustokakulla. toki jo jansku säki mulle jotain nään ni korvaukset on samanlaiset sit ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. voi kamalaa! on se kyllä järkyttävää ku suomessa harvemmin moista näkee.. hehe, terveiset välitetty! ;)

      Poista
  2. Mä oon niin eläinrakas et itku ois varmaan tullut jos oisin ite ollut paikalla (siis tuon kuolleen koiran kohalla). Mutta muuten kuulostaa hauskalta ja jännittävältä toi teijän reissu. :) Varokaa vaan niitä syrjäkatuja, ei varmaan mitään maailman turvallisimpia jos kaksi naista kahdestaan liikenteessä. Hauskaa reissua ja tsemppiä teille sinne! :)

    -Kata-

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. joo se oli kyllä hirvee näky :( jeps me ollaan varovaisia! nyt on onneks pari kaverii täällä kans käymässä nii on vähän isompi porukka ja turvallisempaa. kiitos! :)

      Poista