keskiviikkona, tammikuuta 23, 2013

Hei huomenta Suomi, hyvin pyyhkii!

Ekaa kertaa täällä laitoin herätyksen soimaan, ja puol kymmeneltä jo! Kyllä vaan kuulkaa pikakahvit tepsi! Uusi päivä ja elämä hymyilee taas, koti-ikäväkin jo vähän helpottanut.

Ollaan kohtapuoliin lähdössä Market Villageen vähän shoppailemaan. Toissapäivänä käytiin jossain kämäsessä Outlet-keskuksessa, jossa puol tuntia kierreltiin ja ihmeteltiin rumia mutta kalliita mummovaatteita, kunnes lähdettiin masentuneina kaupunkiin syömään ja  kotiin. Jospa meitä tällä kertaa onnistais!

Nyt otan kyllä kameran messiin kaupungille, et saan kuviakin laitettua tänne! Siitä on salama jotenki hajonnut, mut pienen kikkailun kanssa toimii kyllä muuten. Vois melkeen ostaa jonku kameralaukun sille suojaksi, ettei enempää mee rikki tuolla kuumuudessa ja kosteessa.

Tää oli nyt vaan tämmönen pikapostaus. Kokeilen tässä samalla, että osaanko yhtään tätä mainostustouhua. http://tc.tradetracker.net/?c=9825&m=12&a=134593 <- tuolta siis löytyy loma-asuntoja ulkomailta. En ollu Interhomesta ennen kuullutkaan, mut kävin tsekkaamassa ja hyvältä vaikuttaa! Jos siis suunnittelet ulkomaille lähtöä joskus, niin kannattaa käydä tuolta kurkkaamassa majoitusvaihtoehtoja.

Mut nyt aletaan tekee matkasuunnitelmaa ja sit shoppailemaan. Kirjottelen illalla/huomenna lisää kuulumisia, ja laitan niitä kuviakin. Moimoi! :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti