keskiviikkona, tammikuuta 23, 2013

Matkasuunnitelma

Katukuvaa
Nyt on kotiuduttu shoppailemasta. Eipä sieltä taaskaan mitään ihmeellistä löytynyt. Postimerkkejä, alkkareita ja ruokaa. Minna löys jotain vaatettakin. Mä kyllä kerrytän kaikki shoppailuhimoni ja Bangkokissa annan taas mennä!

Vihdoin tajuttiin alkaa kulkemaan bussilla! Meijän kämppä on n. 3km päässä keskustasta/päärannasta, ja tuktukilla edestakainen matka maksaa 300baht (n. 7,5€). Joskus joutuu pariinkin otteeseen ravaamaan vaihtamassa vaatetta tms. Niin kyllä 5 viikossa siihen saa aikamoisen summan törsättyä. No nyt sitten päätettiin alkaa kulkemaan bussilla, joka maksaa 10baht (n. 25snt) per lärvi. Ei paha! Ja tosi simppeliä, hypätään auton perästä kyytiin vaan ja perillä viedään raha kuskille.
Aina ehdin vähän natustella ennen ku muistan ottaa kuvan! Siinä siis garlic-leipiä ja pihvisalaatti Santa Fe:ssä

Market Village

Tänään päästiin tekemään vähän matkasuunnitelmaa! Ajateltiin et ku meil on tää kämppä vielä 4vk, mut Hua Hin alkaa varmaan viimeistään ens viikon jälkeen olee jo läpikäyty, niin jätettäis kamat tänne ja lähdetään käymään Prachuap Khiri Khanissa, joka on tästä noin tunnin junamatkan päässä. Matka maksaa hurjat 50snt. Nii sinne pariks päiväks sit relaxoitumaan, se on turistien osalta kuulemma tosi hiljainen kaupunki.

Sit vähäks aikaa takas tänne. 16.2 junalla Surat Thanin kautta Phuketiin, 25.2 Koh Phanganille, sieltä Krabille. 4-17.3 Pattaya (+ visiitti Rayongissa), lopuksi Bangkokiin ja 21.3 lento Suomeen. Jossain välissä aiotaan käydä myös ainakin Ko Taolla, Khanomissa, Ko Samuilla, Ko Lantassa ja Phi Phi-saarilla. Tietty suunnitelmat muuttuu aina lennossa, saa nähdä miten matka sit oikeesti etenee!

Semmosta on tänään saatu aikaiseksi. Nyt alan väsäilemään työhakemuksia, ja kohta taas koisimaan et jaksaa ottaa aurinkoa huomenna ;)
Mukavaa illanjatkoo sinne!

2 kommenttia:

  1. En ole yhtään kade....Sitä ei usko kukaan!;) Kuulostaa liiankin hyvältä! Outoo et tuktukun ja bussin ero voi olla noinkin suuri! En tajuu! Ootteko viel käyny koksissa? Ikävä teitä ruskettuneet papu kultani!!!!! t:SannaK

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Niinpä! Ollaan käyty joo, ihana ilmapiiri :) Ikävä teitäkin, halit ja terkut sinne!

      Poista