lauantaina, huhtikuuta 27, 2013

Treeniohjelma

Heps! Täällä herättiin virkeänä lauantaiaamuun, mut oon edelleenkin jämähtäneenä tähän koneelle ku ulkona on noin kökkö ilma..

Eilisilta meni kotona jumppaillessa ja sit menin vielä 15km lenkille, semmonen perjantai. Mua on vähän ahdistanut tää Kerava, ku ei oo mitään actionia eikä täällä asu enää ku pari kaveria joilla tietty omat menot sun muuta, nii kauhea tekemisenpuute vaivaa koko ajan etenkin nyt kun ei oo töitäkään. Mutta eipä ainakaan voi väittää ettei olis aikaa kuntoiluun.. ;)

Sit tähän treeniohjelmaan! Koska mun salilla käynti on aina sellasta hillumista et teen millon mikäkin huvittaa ja kaikkea sekasin ilman mitään varsinaista logiikkaa, nii ajattelin nyt kattoo netistä jotain valmiita treeniohjelmia, jotta ois sit selvät suunnitelmat aina salille mennessä! Löysin tällasen sivun: http://6reps.com/treeniohjelmat, jossa oli ihan hyvän näkösiä ohjelmia, joita voi tietty oman tarpeen mukaan vähän soveltaa jos haluaa. Valkkasin alkuun tuon 2 viikon kiinteyttävän ja rasvaa polttavan ohjelman, ja 2 viikon jälkeen käyntiin ehkä tuo 3-jakoinen rasvaa polttava treeniohjelma. Se on kiva olla mustaa valkosella että mitä milläkin kerralla täytyy salilla työstää!

Ainii ja pakko täälläkin ilakoida et mulle tuli puhelu eilen yhdestä työpaikasta jonne joskus hain, mutta homma tyssäs siihen et olin ulkomailla just kun haastattelut oli käynnissä. Mutta nyt sieltä otettiin uudestaan yhteyttä ja sovittiin maanantaille haastattelu! Jänskää, toivottavasti saan paikan niin olis taas yks huolenaihe vähemmän!

Mut joo kai se täytyy tuonne ulos uskaltautua vaik näyttääkin kurjalta. Heippa<3

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti