keskiviikkona, huhtikuuta 24, 2013

Plään B

Huomenta ihmiset! :)

Joo nyt loppu se pussikeittojen ryystäminen. Ei oo mun juttu sit lainkaan. Olin muutenkin aivan kyllästynyt koko touhuun, kun teki mieli syödä kaikkea hyvää ja terveellistä (huom. TEKI MIELI SYÖDÄ TERVEELLISTÄ!) mutta sain vaan soppaa
-> päädyin herkuttelemaan suklaalla tai kääretortulla joka päivänä :D (lohduttelin itseäni sillä, että kalorit jää kuitenkin alle kulutuksen, niin ei hätää). Kuten edellisen postauksen kommenteissa oli puhetta, niin joillekin tämmöset kuuriluontoiset dieetit on se oma ja hyvä juttu, kun taas toisille ei sovi lainkaan, ja itse kuulun jälkimmäiseen. Viimeinen pisara oli sit se kun juttelin eilen yhden kaverin kanssa, joka harrastaa kehonrakennusta enemmänkin ja varmasti tietää mistä puhuu. Niin tää mun logiikkani et ensin kaikki rasvat pois laihiksella ja sen jälkeen normaali ruokavalio ja lihasten kasvatusta, johtaa vaan siihen et poltan ne viimeisetkin lihakset ja päädyn näyttämään heinäsirkalta (:D), mikäli siis jaksan ees koko dieettiä, ja sit täytyy alottaa lihasten kasvatus taas alusta.

Eli järkevintä siis skipata tää koko laihdutusrääkki tästä alusta ja mennä suoraan salille ja syödä terveellistä ja normaalia ruokaa. Läskit lähtee siinä samalla kun lihakset kasvaa, mutta ei tule sitä "heinäsirkka-efektiä" siinä välivaiheessa. ;) Aion korvata noilla pusseilla vain satunnaisia aterioita, esim. lepopäivinä kun ei tarvitse niin paljon proteiinia ja hiilareita. Hiilareita aion jatkossakin vältellä parhaani mukaan.

Liikuntaa oon harrastanut lipsumisistakin huolimatta. Eilen kävin heti aamusta 1h 45min aamulenkillä ja kyllä teki hyvää! Aamukävelylenkit tyhjällä mahalla on niin hyvä juttu rasvanpolton kannalta, jaksaispa vaan joka aamu mennä niin saa sen jälkeen syödä aamupuuronsa hyvällä mielellä! ;)

Äsken latasin Sports Trackerin puhelimeen ja kohta sitä testaamaan taas aamulenkin merkeissä! Ajattelin tänään myös hankkia sen salikortin ja uskaltautua sinne rehkimään pitkästä aikaa!

Tsemppiä ja mukavaa päivää kaikille!


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti