torstaina, huhtikuuta 18, 2013

Pohjalta on hyvä aloittaa

...elämäntaparemontti!

Huhtikuun puoliväli... 1,5kk ja on kesäkuu ja toivottavasti rantakelit. Mutta kuinkas sen rantakunnon laita? Koko alkuvuosi on tullut reissattua ja vaikka etukäteen kuvittelin et siel auringon paahteessa hikoillessa polttaa moninkertaisesti ne kalorit jotka pelkkien tuoreiden hedelmien syömisestä on koitunut, nii voin kertoa että homma ei menny kyllä sinne päinkään. Syömisiä en tohdi ottaa ees puheeksi, mutta liikuntaa tämän vuoden puolella on tullu harrastettua tasan 4 kertaa salilla ja ehkä 3 kertaa jotain onnetonta kotijumppaa, 2 juoksulenkkiä +hyötyliikuntaa ja kävelyä, kävelylenkkejäkin jonkun verran. Mut kaikenkaikkiaan ihan säälittävää, hävettää...

En käytä puntaria koska peilikuva se on mikä ratkaisee, joten en tiedä kuinka monta lisäkiloa on tullu mutta LIIKAA! Ja lihakset leikkii jossain piilosta, toivon että ne löytyy taas joku päivä! :D

Toimintasuunnitelma on nyt se, että oon tässä pari päivää vaan kevyesti ja välttelen hiilareita. Sunnuntaina aloitan ACKD Easy Diet starttipaketilla (sain joskus epätoivosen päähänpistoksen ja ostin tollatteen paketin, mut en koskaan syöny sitä ja yritin välillä myydä poiskin kun tajusin etten oikeesti sitä tarvitse, mut nyt tulee kyllä tarpeeseen). Sen jälkeen yritän jatkaa ketoosia pari viikkoa ja saada läskit pois tälleen nopeella aikataululla. Sitku ne ylimääräset on saatu pois niin voiki alkaa tekee treenisuunnitelmaa!

Vaikka tällä hetkellä eniten häiritseekin tuo peilikuva ja sen takia päätin tehdä tällaisen pikaparannuksen, niin kyllä se niin on että se terveellinen ja hyvä olo on kaikkein tärkein ja ainakin mun kohdalla vaikuttaa kaikkeen mitä teen ja miten jaksan. Eikä tarkotus oo pitää vaan jotain parin viikon pikadieettiä ja sit lopettaa, vaan pyrkiä just siihen pysyvään hyvään oloon jatkossakin.

Otan huomenaamuna mittoja ja kattoo viikon päästä oisko jo edistystä tapahtunu! Yritän myös pitää jonkunlaista päiväkirjaa liikkumisista ym tänne. Harkitsen vielä et pitäisköhän mun tehä joku erillinen blogi aiheesta, kun kaikkia ei tämä osa-alue mun elämässä välttämättä niin kauheesti kiinnosta. Mutta se on tosiaan harkinnassa vielä..niin ja mielipiteitä saa kertoa! Ja vinkkejä ynnä muuta otan mielellään vastaan! :)

Pakko laittaa loppuun yks kuva, tää on niin paras!! :D Kaikki sympatiat hänen puolella, tiedän tunteen...

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti