lauantaina, huhtikuuta 20, 2013

Tästä se lähtee!

Heips! Eilinen alko oikeen lupaavasti. Heti herätessä laitoin iHerbiin tilauksen, ravintolisiä ym, kirjottelen niistä lisää sit kun paketti saapuu. Kävin kahdesti lenkillä, päivällä tunnin kävelylenkki ja illalla toinen johon kuulu myös 4x5min reipasta hölkkäosuutta, niin sai sykettä vähäsen nousemaan.

Niin ja otin niitä mittoja myös! Tein exceliin taulukon, johon merkkaan viikon välein mitat ja mä toivontoivontoivon että jo ens perjantaina näkyis ees vähän tuloksia! Mä kun tuppaan olemaan todella kärsimätön, ja ennen homma on kaatunut aina siihen kun tuloksia ei näy saman tien ja lannistun. Mut tällä kertaa en anna sen käydä! Nyt on niin hyvä draivi päällä ja vaikkei peilikuva heti parin päivän päästä ookkaan yhtäkkiä sykähdyttävä (:D), niin olo ainakin on ja kyllä se oma ulkomuotokin siitä ainoastaan parempaan suuntaan menee vaikkei heti mitään ihmeitä tapahtuisi!

Tänään suunnittelen meneväni kaivamaan varastosta mun treenivaatteet (mulla on kaikki omaisuus siis tällä hetkellä äiskän häkkivarastossa) ja suuntaan salille! Ehkä. Tai sit meen vaan lenkille ku tuol on noin kiva auringonpaiste!


Kivaa ja aurinkoista lauantaipäivää kaikille. Pus!
Janina

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti