torstaina, toukokuuta 02, 2013

Toukokuu ja kevätfiilis katossa

Kesä se vaan lähestyy, jesjesjes! Blogissa on ollut hiljaista ku ollu kaikennäköstä menoa ja meininkiä, eikä oo tullut mieleen mitään tänne kirjotettavaa. Mut täällä ollaan taas jännän äärellä!

Kaverit järkkäs tiistaina neon-bileet Helsingissä, oli ihan mahtava ilta! Paljon parhaita ystäviä pitkästä aikaa saman katon alla ja pari uuttakin tuttavuutta. Ihan huippua<3
Eilinen meni sit kotona löhöillessä vuoroin sängyssä ja sohvalla :D En viitsinyt ees vaivautua ihmisten ilmoille, enkä ois kyllä kehdannutkaan ku mulla tuli joku pienimuotoinen silmätulehdus kajalkynästä tai sit se on kissa-allergiaa (neon-bileissä meidän kanssa juhli myös pari kattia) mut jokatapauksessa toinen silmä ihan turvonnut. Nyt se on onneks laskemaan päin..

Kirjottelen myöhemmin paremmalla ajalla, nää oli vaan pikakuulumiset ku oon nyt viimein lähössä sinne salille ekaa kertaa! Urheiluvaatteet löyty kun löytykin tuolta jostain varaston uumenista, ainoostaan juomapullo on hukassa mut ehkä pärjään ihan vesipullollakin tän kerran. Nyt loput kahvit ja rahkat nassuun ja menoks!

Psst. Tässä vielä ihan huippu motivaatiovideo! Suosittelen katsomaan, itsellä ainakin tulee ihan pakottava tarve lähteä salille nostamaan rautaa tai lähtee juoksemaan aina tän jälkeen :D

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti