lauantaina, toukokuuta 04, 2013

Eka salitreeni

Oli siis eka kunnon salitreenini puoleen vuoteen. Kävin kyllä maaliskuussa Pattayalla pari kertaa salilla pyörimässä, mut lähinnä juoksumatolla ja vähän jotain painoja muka-nostellen. :D Eilen oli tämmönen tutustumiskerta uuteen saliin, joten ohjelma näyttää tosi sekavalta ja epämääräiseltä, pahoittelut siitä!

Tälleen se sit meni:
-soutua 10min
-vatsa- ja selkälihakset erilaisilla laitteilla 3x20 toistoa (vitsi kun en tiedä laitteiden nimiä, tai onko niille edes nimeä, mutta molemmille kaksi eri laitetta)
-jalkaprässi 3x20
-etu- ja takareidet 3x20 molempia
-soutu 10min
ja lisää vatsoja:
-3x40 istumaannousuja puolelle ja toiselle 5kg levypainon kanssa
-3x20 semmosta jotain yleisliikettä jonka oon tottunut tekemään kahvakuulalla, mutta levypaino ajoi saman asian. Eli ihan perus istumaannousuja, mutta yläasennossa nostetaan paino ylöspäin suorin käsin pään päälle, ja ala-asennossa lasketaan paino "pään jatkoksi" suorin käsin niin alas että lähes hipaisee maata.
(paino olis saanut olla 10kg, toi ei tuntunut kauheesti missään)
-n. 30sec hoover vetäen jalkoja vuorotellen eteenpäin, koskettaen saman puolen kättä.
-soutu 10min
sitten kyykyt:
askelkyykky vasen x20, oikea x20
jalkakyykky x20
askelkyykky vasen x20, oikea x20
jalkakyykky x35
askelkyykky vasen x20, oikea x20
jalkakyykky x50
-lopuksi kevyt kävelylenkki ja venyttelyä

Sen pituinen se. Ja voin kertoo että oli muuten paikat kipeenä tänään! Tänään pidin välipäivän, ja huomenna olis tarkotus hoitaa sitten kädet, rinta, sisä-ja ulkoreidet jotka jäi eilen uupumaan, sekä mahdollisesti lisäks vatsat ynnä muut mitä eilen jo tein, kun onhan tässä yks lepopäivä jo vietetty!

Nyt on pakko mennä nukkumaan.. Ja teille joita ei nää treenihommat kiinnosta niin pahoittelut, kirjoittelen tänne kyllä muutakin vielä, vaikka nyt on ollut näin treenipainotteista viime aikoina! Koittakaa kestää :D

Hyvää yötä!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti