keskiviikkona, huhtikuuta 24, 2013

Sports tracker vs. Nike running

Jee mun eka Sports Tracker -kokeilu meni ihan loistavasti, varmaan paras sovellus ikinä! Tässä elämäntapamuutos-projektissa todella kannustava ja tärkeä osa. Kävelin mun hyväksi havaitun aamulenkkini, ja se oli TASAN 10 kilsaa ja rapiat päälle, täydellistä! Olin niiiiiiiiiiiin innoissani tästä pienestä faktasta, ja oon edelleen! Aion mennä tuon saman lenkin joka päivä, kunnes ihan lopen kyllästyn. On myös kannustavaa nähä että poltin noin monta kaloria jo heti aamusta, ja tuohon vauhtiin oon myös tyytyväinen! Jes :)

(klikkaa kuvaa nähdäksesi huippusuoritukseni ;D)
Lenkin jälkeen sit aamupuurot nassuun ja kotona puuhastelua, ystävälle kylään ja semmosta. En sit ehtinytkään sinne salille tänään..

Päivän syömiset:
-aamukahvilla puolikas Japp-patukka (jäi eiliseltä, ja sängystä kömmittyäni se vaan tarttu ekana käteen ja oli pakko hoitaa pois alta :D)
-easy diet -aamupuuro
-näkkäri (margariinilla ja kurkulla)
-3 suht pientä kananrintafilettä, fetasalaattia ja jasminriisiä
-3 geishakonvehtia
-ruisleipä (margariinilla, kalkkunalla, juustolla)

Aika hyvin multa, oon suht tyytyväinen itseeni! Tosin toi aamusuklaa oli ihan turha..mut päivä kerrallaan, on tää jo parempaan suuntaan :)

Nyt pohdin, että pitäiskö sittenkin alkaa sports trackerin sijasta käyttämään nike runningia, joku sanoi että se ois parempi. Hmm hmm... Jos jollain on omakohtaista kokemusta niin vinkatkaa pliis :)

Kauniita unia!

4 kommenttia:

  1. Ei Niken softaa! Endomondo on oma suosikkini. Hommaa myös sykemittari niin saat enemmän tilastoa ja pääset syvemmälle kehitykseesi. Hyvältä näyttää, tsemppiä!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Enpä oo kuullutkaan endomondosta.. Kiitti vinkistä! :)

      Poista
  2. Mä en oo nuista muista kuullukaan/ tarvinnu kuulla, sillä oon ollu todella tyytyväinen SportsTrackeriin. Ostin muutoma viikko sitten kokeiltuani sovellusta viikon Gigantista SportsTrackerin sykevyön. Aiemmin haaveilemani sykemittari vöineen on nyt ihan turha. Sykevyö maksoi 79€ ja on ollut käytössä aina SportsTrackerin kanssa. Suosittelen.

    Sykevyö ehdottomasti tuo lisää motivaatiota ja uusia mahdollisuuksia. Mm. sykealueet kertovat treenin tehosta ja voit myös laittaa sovelluksen hälyttämään kun ylität tietyn sykealueen, jos esim haluat pysyä rasvanpoltossa, etkä mennä liian raskaaseen. :)

    http://nyttyttolenkille.blogspot.fi/

    VastaaPoista
  3. http://www.puhelinvertailu.com/uutiset.cfm/2013/04/28/tassa_on_androidin_kuntoilusovellusten_top5

    VastaaPoista