tiistaina, joulukuuta 25, 2012

Pakko on paras muusa


NYT se oikeesti alkoi!

Oon pitkään yrittäny saada treenimotivaatiota jostain, ihan mistä vaan, ilman tulosta. No nyt päätin saada sen siitä, että tasan 2 viikon päästä ihan oikeesti pitäis loikoilla biksut päällä Thaimaan auringon alla, KÄÄK!
Asialle on siis pakko tehä jotain ja pian. Niinpä aion nyt startata hullun 2 viikon kuntokuurin  ja saada ihmeitä aikaan!

En vielä tiiä mitä tää kuntokuuri pitää sisällään, kun tää innostus tuli niin yllättäen ja oli pakko päästä heti kertomaan tänne (jotten voi syödä sanojani ku on jo mustaa valkoisella). Mutta kun nyt vihdoin oon päässyt tähän kirjoittelun makuun, niin yritän mainita postausten yhteydessä aina tilanteesta. Ainakin paaaljon liikuntaa ja terveellinen ruokavalio. En muuten voi sanoin kuvailla miten onnellinen oon, kun tää joulunaika alkaa olla vihdoin ohi ja suklaata ei tungeta koko ajan joka tuutista naaman eteen!

Nyt jumpan kautta lenkille. Mukavaa illanjatkoa ja tässä vähän motivaatiokuvia muillekin!
<3: Janina


(Kuvat: Tumblr)

4 kommenttia:

  1. Ihanan oloinen blogi! (: Tykkään kovin sun tavasta kirjottaa, tekstiä jaksaa lukeakin! Nostatan sun lukijamäärää yhdellä ja onnea uuden blogin kanssa!

    http://essi-tuulia.blogspot.fi/

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi että, onpa kiva kuulla :) Kiitos paljon! Tää alku nyt on ollu tosi surkeeta kun on tässä muutot ja kaikki meneillään, mut kyllä tää tästä! Käynpä kurkkimassa sun blogia myös :)

      Poista
  2. Jansku, sun olis pitäny kysyy lupa ennen kun laitat mun kuvia tänne!! ;)

    VastaaPoista