lauantaina, maaliskuuta 23, 2013

Mun koti ei oo täällä

Ahistaaaaaaaa!! Mä haluun pois täältä. Katoin tossa äkkilähtöjä ja huomenna pääsis viikoks Turkkiin vaan 199 €:lla, mut lento lähtis Oulusta. Enkä mä mihkään Turkkiin haluu ku Thaimaahan.

Mä en tiiä mistä se johtuu, onks se vaan joku typerä päähänpinttymä et Suomi on Suomi ja täällä on aina ankeeta vaik mikä ois, mut en vaan osaa viihtyä täällä. Ahistaa olla sisällä, mut ulos ei voi mennä koska siel on kylmä eikä sielläkään hauskaa olis. Blaah mul on niin huono asenne, tiedän sen itekki, mut en voi sille mitään. Ja tänään ois serkun kihlajaiset, mut oon kipeenä ja ärsyttää.

Ja kaikki vaatteet ja tavarat on varastossa pahvilaatikoissa ja jätesäkeissä, ainoo mitä on käden ulottuvilla on hellevaatteet, mut mitäs mä niillä täällä teen.

--- Mul oli jääny tää kirjotus kesken ja menin välissä ahdistuksissani kattomaan lentolippuja Thaimaahan syksyks ja sieltähän löyty yhet liput vaan 269€ ja eiköhän me ostettu ne heti! :D Nyt on siis vähän muuttunu ääni kellossa ja elämä hymyilee taas. Hahah, oon varmaan maailman ailahtelevaisin ihminen, ei pysty ees yhtä postausta kirjottamaan ilman et on tunnetilojen molemmat ääripäät koettu.

Mut joo, nyt vaan sit tulevaa reissuu suunnittelemaan ja kesätöiden etsintään! 5kk ja taas näihin maisemiin:


<3

5 kommenttia:

  1. Ihanat reissailijat <3 ^^ Mää vaa haaveilen ja ahmin kaikkii matkakirjoi. Mut ens kuus jo kaks pikkureissua ilman Teemua nii täytyy kai si oottaa tilannet et seki pääsee mukaa si niide jälkee. :D Vaik sanoit ettet Turkkiin intoile (en määkää mut oli halpa x) varasin tosin eri paketin mis ei spa hotellia) nii nyt grouponil uus tarjous et alle 200e henki! Ja lähtö Helsingistä. :) https://www.groupon.fi/ ja sielt se travel kohta.
    Ois kyl tosi kiva nähä ja kuulla lisää teidän reissust (vaik joudutte kertoo siit varmaa vaik kuin monta kertaa kyllästymiseen asti :D)! Majotusvinkkei jne ois kans kiva kuulla. :) Mut varmaa ainaki viimestää kesäl nähää paitsi jos treelle eksyt. :)

    VastaaPoista
  2. Aijaa!! Siis millon sä meet sinne ja kenen kaa? Toihan on melkeen ilmasta! :o Vitsi ku mul on lähtö sinne Espanjaan 7.4... Mikäs se toinen pikkureissu on? Saatan ehkä tulla käymään Tampereella ens viikolla, mut ainaki viimeistään kesällä nähään ja päästään vaihtaa kuulumiset!! :)

    VastaaPoista
  3. Meen yhen Annin kanssa 20.4. Meidän matka makso 300e henki mut ei sekää paha! Se toinen on sit ens viikon pe-su Jennin polttarin merkeissä. :p Voisin lähtä sun kanssa tolle turkin reissulle vaik uusiks jos vaa töist vois saada lisempää vapaata mut ei taida pomo lämmetä ajatukselle. :D Jos oot ma-to tääl ens viikol nii ilmottele! :)

    VastaaPoista
  4. Korjaus että en mää viel ens viikol mihkää lähe ku sitä seuraavalla. x) Eli koko ens viikko koton kyl että saa tulla kyläilee!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hups oon unohtanu vastata! Ooi että, niin pian jo :) Vitsi mun piti kysyy et haluisitko tulla moikkaamaan mua lontooseen 23-26.4 mut oot just siel Turkissa.. Okei mä ilmottelen pääsenkö ens viikol tulee, ois ihana nähä!! :)

      Poista